top of page

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over Happy Mug Studio.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Je vindt de contactmogelijkheden onderaan de website.

 • Mag ik een suggestie doen voor een product in de webshop?
  Natuurlijk mag je een suggestie doen voor een product in onze webshop. Graag zelfs! Happy Mug Studio sluit graag aan bij de wensen van haar klanten en betrokkenen. Ben je op zoek naar een specifiek product? Stuur ons dan even een berichtje met een foto, bijvoorbeeld via WhatsApp of per e-mail. Dan kijken wij of we het product op korte termijn aan ons assortiment willen en kunnen toevoegen.
 • Kan ik een eigen ontwerp laten maken door Happy Mug Studio?
  Ben je op zoek naar een specifiek product? Bijvoorbeeld een geboortekaartje of een speciale mok? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor een eigen ontwerp te bespreken. Neem even contact met ons op, dan maken we een (bel)afspraak!
 • Ik wil de producten van Happy Mug Studio aanbieden in mijn (web)winkel, mag dat?
  Wij van Happy Mug Studio vinden maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. De producten die worden gemaakt op de Happy Mug Dagbesteding zijn daarom niet alleen via deze website verkrijgbaar, maar worden ook verkocht bij diverse verkooppunten in het centrum van Haarlem. Ook online zijn onze producten te bestellen. Heb jij zelf een (web)winkel en wil jij de producten van Happy Mug Studio opnemen in het assortiment? Dat kan! Stuur ons even een e-mailbericht met daarin jouw bedrijfsgegevens en wat meer informatie over jouw (web)winkel. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!
 • Over welke betaalmethoden beschikt Happy Mug Studio?
  Op dit moment beschikt Happy Mug Studio over de volgende betaalmethoden: - iDEAL; - vooraf overmaken. Heb je gekozen voor de optie 'vooraf overmaken'? Dan verzoeken wij je de betaling zo snel mogelijk over te maken op ons rekeningnummer NL55INGB0009306180 ten name van Happy Mug Studio, onder vermelding van het ordernummer van jouw bestelling. Het kan zijn dat de ontvangstbevestiging van de betaling een paar dagen op zich wachten, tenzij de betaling via jouw bank een zogenoemde 'instant payment' betreft. Als het te overmaken bedrag niet binnen 7 kalenderdagen op onze rekening staat, zal de bestelling door Happy Mug Studio worden geannuleerd.
 • Ik wil mijn bestelling afhalen in Haarlem, kan dat?
  Jazeker! Het is mogelijk om jouw bestelling op te halen bij Happy Mug Studio aan de Planetenlaan in Haarlem. Aangezien wij niet alle dagen geopend zijn, is het verstandig om even een afspraak te maken. Zo kunnen wij garanderen dat jouw bestelling klaarstaat én er iemand aanwezig is om de bestelling aan jou te overhandigen.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  Wat de verzendkosten voor jouw bestelling zullen zijn, kun je tijdens het bestelproces zien in jouw winkelmandje. De verzendkosten van jouw bestelling worden automatisch naar gewicht en grootte berekend. Over het algemeen bedragen de verzendkosten binnen Nederland €5,00.
 • Wat is de levertijd van Happy Mug Studio?
  Happy Mug Studio streeft ernaar om alle bestellingen binnen Nederland binnen 3 tot 5 werkdagen te verzenden. Laat een bestelling langer op zich wachten (bijvoorbeeld omdat het een pre-saleartikel betreft), dan vermelden wij dit op de website of nemen wij even contact met je op. Wij verzenden onze producten met behulp van onze verzendpartners DPD en PostNL. De bestellingen worden doorgaans de dag nadat je de verzendbevestiging van ons per e-mail hebt ontvangen op het door jou gekozen adres bezorgd. Uiteraard geldt dit niet voor zon- en feestdagen. Happy Mug Studio is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die tijdens het verzendingsproces ontstaan. Houd de track- en traceinformatie in de gaten voor actuele verzendinformatie over jouw bestelling.
 • Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat moet ik doen?
  Is jouw bestelling binnen vier werkdagen na ontvangst van de verzendbevestiging nog niet op het door jou gekozen adres bezorgd? Neem dan even contact met ons op! Dan gaan we samen op zoek naar een goede oplossing.
 • Ik ben niet tevreden met mijn bestelling, wat moet ik doen?
  Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de door Happy Mug Studio geleverde producten of de verwerking van jouw bestelling. Wij zoeken graag samen met jou naar een passende oplossing, zoals het retourneren van jouw bestelling of het ruilen van producten. Wil één of meer producten terugsturen? Gebruik hiervoor dan ons herroepingsformulier. Nadat je van ons een retourbevestiging hebt ontvangen, kun je (een deel van) jouw bestelling aan ons retourneren. Zorg ervoor dat je het herroepingsformulier in de retourzending achterlaat. Heb je geen printer? Zorg er dan voor dat je een briefje met daarop jouw ordernummer, naam- en adresgegevens en rekeningnummer in het retourpakket achterlaat en het ingevulde herroepingsformulier per e-mail naar ons toezendt. Je kunt jouw retourpakket op eigen kosten terugzenden naar het adres zoals dat vermeld staat in de retourbevestiging. Let op: de verzendkosten van de retourzending komen voor jouw eigen rekening en zullen niet door Happy Mug Studio worden vergoed. Let op: speciaal voor jou ontworpen, op maat gemaakte en/of gepersonaliseerde producten zijn hiervan uitgezonderd. Het is niet mogelijk om deze producten te retourneren! Wil je één of meer producten ruilen? Dan is het mogelijk om het product bij ons te ruilen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en werkwijze als bij het retourneren van een bestelling, zoals hierboven beschreven staat. Let op: speciaal voor jou ontworpen, op maat gemaakte en/of gepersonaliseerde producten zijn hiervan uitgezonderd. Het is niet mogelijk om deze producten te ruilen!
 • Mijn bestelling is (deels) beschadigd. Wat moet ik doen?
  Is (een deel van) jouw bestelling beschadigd? Dat vinden wij erg vervelend! Stuur ons even een e-mailbericht met een foto van het beschadigde product/de beschadigde producten en dan lossen we het probleem graag samen met jou op. In de meeste gevallen zal dit betekenen dat je een vervangend product kunt uitzoeken in onze webshop. Het gaat hierbij om hetzelfde product of een ander product van dezelfde waarde. De kosten voor het opsturen van dit vervangende product zullen door Happy Mug Studio worden gedekt. Wij zorgen er dus voor dat het vervangende product op onze kosten bij jou thuis worden bezorgd.
 • Mag ik de overeenkomst met Happy Mug Studio herroepen?
  Je hebt als consument recht op een bedenktijd van 14 dagen. Dit houdt in dat je jouw bestelling binnen 14 kalenderdagen zonder opgave van reden mag annuleren. Let op: dit geldt niet voor speciaal voor jou ontworpen, op maat gemaakte en/of gepersonaliseerde producten. Die zijn van het herroepingsrecht uitgezonderd. De termijn gaat in op het moment dat jij (of degene die jouw bestelling van de postbezorger of bij ons in ontvangst neemt) de producten ontvangt. Je dient vervolgens de gehele bestelling of de producten die het betreft in de originele (en ongeopende) staat en verpakking binnen 14 kalenderdagen aan ons te retourneren. Let op: de verzendkosten van de retourzending komen voor jouw eigen rekening. Happy Mug Studio vergoedt deze verzendkosten niet. Wij zullen er vervolgens voor zorgdragen dat, zodra de retourzending door ons is ontvangen, het door jou betaalde aankoopbedrag zal worden teruggestort. Als de gehele bestelling wordt geannuleerd, dan zullen wij de verzendkosten ook terugstorten. Dit betreft niet de verzendkosten van het retourpakket. Het terugstorten van het bedrag zal uiterlijk binnen 14 kalenderdagen door ons worden verzorgd.
bottom of page