top of page

Annet Floorijp

Even voorstellen

 

Annet woont in Cruquius bij SEIN in gebouw 7.

 

Sinds juni 2022 werkt Annet op de vrijdag bij Happy Mug in Haarlem, hier is ze komen werken doordat ze wist dat Barbara haar eigen dagbesteding ging opzetten.

De schoonzus van Annet heeft samen met Barbara en de begeleiding van SEIN geregeld dat ze ook bij Happy Mug kan werken.

 

De werkzaamheden die Annet bij Happy Mug doet bestaan uit het borduren van verschillende kaarten, het maken van kaarsen voor de verschillende feestdagen als Sinterklaas en Kerst.

Momenteel is Annet druk bezig met het maken van mooie Kerstkaarten voor de Kerstdagen met een Rudolf print erop.

 

Annet vindt alle werkzaamheden leuk om te doen, ze vindt vooral de variatie erg leuk en het is leuk om eens in een andere omgeving te zijn en om ook eens andere mensen te ontmoeten.

 

De samenwerking onderling met haar collega’s ervaart ze als prettig en gezellig.

Annet is altijd in voor een grapje en leuke gesprekken.

 

Aan het werken bij Happy Mug ervaart Annet veel plezier en ze hoopt hier nog lang met veel plezier te mogen werken, vermoedelijk zal dat wel goed komen met een creatieve duizendpoot zoals Annet.

 

Even voorstellen.

 

Max woont in Cruquius bij SEIN in gebouw 7.

 

Max werkt sinds het allereerste begin van Happy Mug samen met Barbara en heeft de site voor Happy Mug gemaakt waar alle producten op staan en alle informatie over Happy Mug.

 

Max houdt zich binnen Happy Mug voornamelijk bezig met het bijhouden van de website, de sociale media en het maken van foto’s van alle producten voor de site.

Naast zijn hoofdwerkzaamheden ondersteund Max ook bij werkzaamheden als het inpakken van de producten in tijden dat het erg druk is.

 

Max ervaart het werken bij Happy Mug als waardevol en erg leuk, de samenwerking met zijn collega’s bevalt hem ook erg goed.

Het is een gezellig team aan mensen om samen mee te werken en ondertussen een gezellig gesprekje en grapje te maken tussen de bedrijven door.

 

Naast de werkzaamheden die Max bij Happy Mug uitvoert, maakt hij ook sleutelhangers die hij zelf ontwerpt en verkoopt.

Max is in zijn vrije tijd ook een fanatiek dj en maakt geregeld mixen die hij dan online plaatst.

 

Max is een veelzijdig talent binnen Happy Mug.

Max Boelens

annet foto site.png
bottom of page