13.png

ABOUT

the making off...

happy mug studio 1 logo.png
bos .jpg
elijah.jpg

Elijah 

happy mug studio

2020 het jaar van COVID-19, en het jaar van het thuiswerken, thuisscholing en huisverbouwingen. Heel Nederland en de rest van de wereld komt thuis te zitten. Gelukkig heb ik een baan als activiteiten begeleidster en mag ik mijn huis nog uit. 

Thuis gaat de zorg door voor mijn drie kinderen Elvis, Elijah en Jagger. Na twee weken gaat het best soepel met thuisscholing maar net als op het werk is het gemis van klasgenootjes, vriendjes en vriendinnen groot.

Ik besluit meer activiteiten die ik op het werk doe thuis te gaan doen met de kinderen. Ondertussen zijn alle fietsen, skates, verf en hobby spullen op elke website uitverkocht meer mensen denken blijkbaar hetzelfde. Hoe komen wij de COVID-19 tijd door?

Uiteindelijk weet ik een waxketel te bemachtigen en mallen om kaarsen te maken. Aangezien de kinderen dit een leuke bezigheid vinden besluiten wij kaarsen te blijven maken. Misschien kunnen wij ze verkopen mam? Nou.... begin met een naam verzinnen?

En daar was Happy Mug Studio!

Mug aangezien wij geboren en getogen trotse Haarlemmers zijn en Happy omdat ons gezin toch wel bestaat uit een lach op ons gezicht.

Naast kaarsen maken, pak ik mijn oude hobby keramiek weer op met een cursus draaischijf bij de SBB in Gouda. Een geweldige week waar ik veel plezier, energie en inspiratie heb gekregen. En medio september 2020 ga ik in opleiding bij Marjan van de Weijden keramist. 

Mijn doel is ook over een aantal jaren dit bedrijf/dagbesteding met zowel mijn gezin als mensen met mogelijkheden te gaan realiseren. Voor nu alvast een:

HARTELIJK WELKOM BIJ HAPPY MUG STUDIO!

Liefs Barbara